Skrotpræmie for din bil

Vidste du at du kan modtage skrotpræmie for din bil, ved at aflevere den hos en miljøgodkendt autoophugger? Der findes mange miljøskadelige stoffer i bilen, og det er derfor vigtigt, at du kommer af med bilen på forsvarlig vis. Har du ikke selv tid, eller synes du, at det er for besværligt at få bilen afleveret til skrot, skal du ikke bekymre dig. Du kan nemlig få bilen hentet gratis!

Afhentning når det passer dig

Skrotdingamlebil.dk henter gerne din bil gratis. Derudover udbetaler de skrotpræmien for din bil ved afhentning, uden at der sker modregning i forbindelse med transportomkostningerne. Det eneste du skal gøre, er at kontakte skrotdingamlebil.dk, og angive hvilken bil du ønsker afhentet. Herefter skal I blot finde en tid for afhentning, som passer dig. Det er både gratis og nemt for dig, og du slipper for alt det praktiske.

Ved afhentning af din gamle bil skal du udfylde og underskrive en skrotattest. Herefter vil skrotpræmien blive udbetalt kontant til den registrerede ejer af bilen. Er der gamle plader på bilen, sørger skrotdingamlebil.dk for at afmelde dem. Derudover sørger de for at underrette SKAT om, at bilen ikke længere er i brug, så snart bilen er sendt forsvarligt til skrot.

Hjælp til hele landet

Skrotdingamlebil.dk modtager gerne henvendelser fra hele landet, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte dem. Er din bil gammel og slidt, skal du ligeledes ikke tøve med at kontakte dem. Ofte er der mange brugbare dele på bilen, som stadig kan bruges selvom bilen er defekt eller skadet. Skrotdingamlebil.dk sørger for at genbruge så mange dele som muligt, og din gamle skrotbil er derfor også penge værd! Der afhentes både almindelige personbiler, kassebiler, biler med lad, udenlandsk indregistrerede biler og biler uden afgift. Er du i tvivl om, hvor meget din bil er værd? Så kontakt skrotdingamlebil.dk og hør, hvor meget du kan få for din bil!