Mobiltelefoner alle vegne

En Iphone er ikke bare en mobiltelefon

En Iphone mobiltelefon er jo også meget mere end en bare en mobiltelefon i dag og det er derfor at den er så uundværlig. Hvis man benytter sig af alle de smarteste funktioner kan man i dag bruge sin Iphone i de fleste aspekter af sit liv. Mobiltelefoner bruges både til arbejde og fritid, her tages billeder, tjekkes mails, overføres penge, ses videoer, høres musik, shoppes, spilles spil og så slevfølgelig sms og tale. Der er nærmest ikke et aspekt tilbage i livet hvor mobiltelefoner ikke indgår, kun hvis der skal være fuldstændig ro, som hvis man går en tur i skoven eller er i biografen. Men selvom man går en tur i skoven kunne det jo være man havde en app slået til som holdte styr på, hvor mange skridt man tager eller hvor hvor mange kalorier man forbrænder. Men det er dog nok sundt at slukke for alle vores mobiltelefoner engang imellem.

Mobiltelefoner er personlige og kontakt skabende

Mobiltelefoner er i dag mulige at gøre meget personlige selvom de alle er forholdsvis ens af udseende. Der findes utallige forskellige apps og det kommer meget an på ens smag, hvilke man downloader til sin Iphone mobiltelefoner. Derudover bruger mange også personlige billeder til at have som baggrund på sin Iphone. For eksempel et billede af kæresten, ægtefællen eller et billede af sine børn.
Til trods for at nogle synes at mobiltelefoner er forstyrrende og ofte også kan være det, så er de også med til at skabe en stor kontakt i mellem mennesker. Ikke kun mellem dig selv og din nærmeste venner og familie, men også på verdensplan. For eksempel hvis man lige har mødt en ny person som man gerne vil lære bedre at kende, så er det langt mere uforpligtende og socialt sikkert at gribe sin Iphone og skrive en sms end for eksempel at ringe eller møde op. Dermed kommer langt flere mennesker i kontakt med hinanden, som ellers ikke ville have gjort det. Derudover er der også alle datings apps’ne og tænk på hvor hurtigt nyheder spredes og hvor nemt det er for folk med samme måske smalle interesser at mødes på nettet. Her spiller mobiltelefoner også en væsentlig rolle, fordi folk i dag har deres Iphone på sig hele tiden og dermed er der konstant kontakt. Alle ved hvad der foregår langt hurtigere end tidligere.

Læs mere om:  Mobiltelefoner er en del af vores personlighed