Designmøbler – mode man kan sidde på

Designmøbler helt inde under huden

Et designet møbel er et lille stykke berømt arkitektur man kan have stående i sin stue, som pryder og skaber et godt, veludseende miljø omkring de hjemmelige rammer. Derfor er det så populært at investere i designmøbler. Ofte følger kvaliteten selvfølgelig med prisen og er man et mærkedyr, ved man at der skal punges op hvis loftet for eksempel skal udsmykkes med nye lamper. Men set fra den anden side holder møblerne jo også i længere tid og kan som oftest også sælges videre, hvis man får lyst til at sidde på noget andet. Møblerne opnår desuden også det såkaldte patina efter brug og det skræmmer ikke køberne væk – tværtimod er det moderne med et retro og rustik udtryk for tiden.

Designmøbler på det hvide lærred

Vi ser for tiden mange hundrede eksempler på nye programmer i fjernsynet og nye magasiner i venteværelset hos lægen, som beskriver hvordan man sætter sine gamle møbler i stand med en lille klat maling. Der findes også programmer, der beskriver og fortæller om, hvad man skal kigge efter, hvis man en søndag formiddag begiver sig ud på et af landets mange loppemarkeder. Og der er ikke så lidt at finde!
Mange designmøbler eller for eksempel designet service eller køkkenudstyr bliver tit og ofte moderne igen og igen ligesom vi ser med modetøj. I halvfemserne var det moderne med høje kraver og det kom op i modebilledet igen sidste efterår.