Bredbånd er vores iltmaske

i en verden af sociale medier, regerende bloggere, 24-timers nyheder og en arbejdstelefon der alkvalitetstid ringer er intet vigtigere end at disse elementer er i vores rækkevide og fungerer. vi lever af at tage telefoner og svare på mails, vi lever af at lave tv, sælge varer over telefon og bruge cyberspacet til at promoverer diverse varer. skal du med bussen? brug cyberspacet på din smartphone og køb en billet. burde du opdateres på dagens nyheder? tjek dit tv. vores weekend er fyldt med mobiler og computer, vores samfund, arbejdsplads, underholdning og uddannelse er alle afhængige af bredbånd.

vi kan overhovedet ikke leve uden det, vi kan overhovedet ikke jobbet uden det, vi kan virkelig ikke være tilgængelige uden det. vi burde have bredbånd. hvorfor det? på grund af det er helt essentielt for vores tilværelse. de vilde firmaer og vigtige politikere i vores land har brug for internettet og tv-mediets sendeflade til at formulerer sig på, til at frempromovere sig selv og til at skabe kontakter. men bredbåndet har også været igennem en stor udvikling. 80 år siden var det en simplere tid, det gjorde også at alt gik meget sløvt, både udviklingen af telefoner og lignende men også forbindelsen til de nye opfindelser. men igennem årerne er bredbåndet blevet bedre, hurtigere og stærkere ligesom resten af samfundet. dette er grundet vi folk hele tiden ønsker et endnu mere effektivt samfund og bredbåndet er indbegrebet af det samfund vi lever i – nemlig det senmoderne samfund.

bredbånd giver os adgang til en virtuel verden hvor ting som man blot for 50 timer siden troede lå 1000 år ude i fremklokken er mulige. man kan nu være social på en helt anden facon end man var ”da farfar var ung”. venner bor nu overhovedet ikke kun for enden af gaden, men på den anden side af verden. net gør at alt lige pludseligt er rundt om hjørnet.