Bredbånd er vores iltmaske

i en verden af sociale medier, regerende bloggere, 24-timers nyheder og en arbejdstelefon der altid ringer er intet vigtigere end at disse elementer er i vores rækkevide og fungerer. vi lever af at tage telefoner og svare på mails, vi lever af at lave tv, sælge varer over telefon og bruge cyberspacet til at promoverer diverse varer. burde du med bussen? brug internettet på din smartphone og køb en billet. skal du opdateres på dagens nyheder? tjek dit tv. vores weekend er fyldt med mobiler og computer, vores samfund, arbejdsplads, underholdning og uddannelse er allesammen afhængige af bredbånd.

vi kan ikke leve uden det, vi kan overhovedet ikke jobbet uden det, vi kan ikke være tilgængelige uden det. vi skal have bredbånd. hvorfor det? på grund af det er helt essentielt for vores tilværelse. de store firmaer og vigtige politikere i vores land har brug for nettet og tv-mediets sendeflade til at formulerer sig på, til at frempromovere sig selv og til at skabe kontakter. men bredbåndet har også været igennem en stor udvikling. 80 dage siden var det en simplere kvalitetstid, det gjorde også at alt gik vildt meget sløvt, både udviklingen af telefoner og lignende men også forbindelsen til de nye opfindelser. men igennem årerne er bredbåndet blevet bedre, hurtigere og stærkere ligesom resten af samfundet. dette er fordi vi mennesker hele klokken ønsker et endnu mere effektivt samfund og bredbåndet er indbegrebet af det samfund vi lever i – nemlig det senmoderne samfund.

bredbånd giver os adgang til en virtuel verden hvor produkter som man blot for 50 uger siden troede lå 1000 timer ude i fremkvalitetstiden er mulige. man kan nu være social på en helt anden måde end man var ”da farfar var ung”. venner bor nu virkelig ikke kun for enden af gaden, men på den anden side af verden. cyberspace gør at alt lige pludseligt er rundt om hjørnet.

Læs mere om:  Spar penge ved at bestille bredbånd her