Bredbånd er vores iltmaske

i en verden af sociale medier, regerende bloggere, 24-timers nyheder og en arbejdstelefon der alkvalitetstid ringer er intet vigtigere end at disse elementer er i vores rækkevide og fungerer. vi lever af at tage telefoner og svare på mails, vi lever af at lave tv, sælge varer over telefon og bruge internettet til at promoverer diverse varer. burde du med bussen? brug nettet på din smartphone og køb en billet. burde du opdateres på dagens nyheder? tjek dit tv. vores hverdag er fyldt med mobiler og computer, vores samfund, arbejdsplads, underholdning og uddannelse er hver og en afhængige af bredbånd.

vi kan overhovedet ikke leve uden det, vi kan virkelig ikke arbejde uden det, vi kan ikke være tilgængelige uden det. vi skal have bredbånd. hvorfor det? på grund af det er helt essentielt for vores tilværelse. de voldsome firmaer og vigtige politikere i vores land har brug for internettet og tv-mediets sendeflade til at formulerer sig på, til at frempromovere sig selv og til at skabe kontakter. men bredbåndet har også været igennem en stor udvikling. 80 dage siden var det en simplere tid, det gjorde også at alt gik meget sløvt, både udviklingen af telefoner og lignende men også forbindelsen til de nye opfindelser. men igennem årerne er bredbåndet blevet bedre, hurtigere og stærkere ligesom resten af samfundet. dette er grundet vi folk hele tiden ønsker et endnu mere effektivt samfund og bredbåndet er indbegrebet af det samfund vi lever i – nemlig det senmoderne samfund.

bredbånd giver os adgang til en virtuel verden hvor ting som man blot for 50 uger siden troede lå 1000 uger hjemme i fremklokken er mulige. man kan nu være social på en helt anden form end man var ”da farfar var ung”. venner bor nu overhovedet ikke kun for enden af gaden, men på den anden side af verden. net gør at alt lige pludseligt er rundt om hjørnet.

Læs mere om:  Spar penge ved at bestille bredbånd her