Basale tips til den gode rengøring

Privat RengøringVi gør alle rent fra gang til gang. Det er ikke ønskejobbet, men det skal gøres.
Nogle hyrer rengøringshjælp, men størstedelen af danskerne gør det dog selv. Det er ikke raketvidenskab, men her er dog et par essentielle tips der er vigtige at vide om privat rengøring og som kan optimere den.

Tip 1 til den gode rengøring: Køb ikke bare de dyreste rengøringsartikler

Flere testere har kørt adskillige tests på diverse rengøringsmidler og svaret er som oftest at det er de billige artikler som er mest effektive. Den nærliggende tanke om at pris er lig med kvalitet er langt fra tilfældet i mange tilfælde, hvorfor du ikke nødvendigvis bør købe de dyreste rengøringsprodukter i den tro at du nødvendigvis køber de bedste.
Er du interesseret i at købe de bedste rengøringsartikler bør du derimod se nogle af de mange undersøgelser der er blevet lavet på området og bruge det som inspiration til dine indkøb fremad.

Tip 2 til den gode rengøring: Luft ud under og efter støvsugningen

Det som mange gør forkert når de støvsuger er at de har lukket samtlige luftveje til når de er i gang og når de er slut. På den måde bliver alt det støv som er frigivet og hvirvlet op siddende i rummet, i stedet for at forsvinde ud af vinduet og ud i naturen.
Det skaber problemer når støvet bliver hvirvlet op og ud i rummet, da det vil sætte sig over alt i de nærmeste og fjerneste kroge. Det vil umiddelbart også besværliggøre afstøvningsopgaven, da det frigivne støv nu sidder i interiøret og bidrager til mere urenhed.
Har man allerede støvet af før støvsugning kan du således være så uheldig at skulle gøre det igen hvis der er hvirvlet nok støv op under støvsugningen.

Læs mere om:  Sørg for at holde din kloak i Herning ved lige